Van Uem Autoschade
Molenvliet 26
3961 MV Wijk bij Duurstede
tel.: 0343-563034
Autoschade Algemeen

Van Uem Autoschade-Herstelbedrijf houdt zich bezig met compleet schadeherstel aan personenauto's en bedrijfsauto's, het uitvoeren van kunststofreparaties, ruitreparaties, uitdeuken zonder spuiten, alsmede het repareren van kleine schade met behulp van Spotrepair.

We zorgen, indien gewenst, voor vervangend vervoer en kunnen de totale afwikkeling met de verzekeringsmaatschappijen voor u regelen.

Schademelding
U meldt de schade bij Van Uem Autoschade-Herstelbedrijf . Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor een gesprek over uw auto en autoschade.Tijdens dit gesprek wordt de schade bekeken en een prognose gemaakt van de schadekosten. Wij kunnen u tele- expertise aanbieden. Dit betekent dat wij in overleg met uw verzekeringsmaatschappij afspreken hoe wij uw auto op de juiste wijze  kunnen repareren en herstellen. Wij spreken daarna samen u af wanneer de daadwerkelijke reparatie van de auto plaatsvindt.

Schadetaxatie en uw verzekeringsmaatschappij
Als er formeel opdracht is gegeven tot reparatie wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met degene die de schadereparatie moet betalen.. Dit kan u als eigenaar betreffen, maar ook uw tegenpartij. Maar meestal gaat het via de verzekeringsmaatschappij.. Zodra er toestemming is van de betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade. Door duidelijke afspraken met u en de verzekeringsmaatschappij wordt uw autoschade optimaal hersteld.

Van Uem Autoschade-Herstelbedrijf  onderscheidt zich door een bijzondere benadering van de klant, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Samen met u worden alle belangrijke zaken omtrend de schade aan uw voertuig geregeld, zodat u snel en zorgeloos weer gebruik kunt maken van uw voertuig.

 
Ga naar: Home